BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

Οι δολοφόνοι είναι δολοφόνοι κι ας αθωώνονται από την ψευτοδικαιοσύνη

Η προκλητική αποφυλάκιση του δολοφόνου Κορκονέα, με το σπάσιμο των ισοβίων και η αθώωση Σαραλιώτη, συνοδεύτηκαν με τη σκύλευση του θύματος Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στον οποίο χρεώθηκε «ανάρμοστη συμπεριφορά»!
Η ταξική δικαιοσύνη προκαλεί το λαό με αποφάσεις που εξοντώνουν καθαρίστριες αλλά αθωώνουν δολοφόνους. Η ταξική δικαιοσύνη φροντίζει να καλύπτει τους άλλους πυλώνες του αστικού κράτους, όπως την αστυνομία, για να σταλεί στον εχθρό λαό το μήνυμα ότι όλοι οι αντιδραστικοί μηχανισμοί είναι στοιχισμένοι στην καταστολή και τη συντριβή του.
Παράλληλα, η απόφαση αυτή εντάσσεται σε ένα συνολικό κλίμα φασιστικοποίησης του συστήματος. Είναι η σύγχρονη εκδοχή της φράσης «το κράτος είστε εσείς» που είχε πει ο πατέρας Μητσοτάκης στην Αστυνομία. Πάει χέρι χέρι με την ουσιαστική απαγόρευση των απεργιών, την οποία προετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζοντας το αντίστοιχο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Συμπληρώνεται με τις διώξεις αγωνιστών και την ποινικοποίηση της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης. Είναι δίπλα στη δήλωση του υπουργού Καραμανλή για τα «αποβράσματα» που δεν πληρώνουν εισιτήρια.
Αν η μία πλευρά της απόφασης αυτής είναι η ρεβάνς απέναντι στο κίνημα του Δεκέμβρη του 2008, η άλλη πλευρά (και μάλλον η κύρια) αφορά το σήμερα και το αύριο. Το σύστημα ξέρει ότι η κόλαση που δημιουργεί για τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού και της νεολαίας θα γεννήσει νέες αντιστάσεις. Απέναντι σε αυτές οχυρώνεται προκαταβολικά με τέτοιες προκλητικές αποφάσεις.
Οι ΜΑΤατζήδες δολοφόνοι του Κουμή και της Κανελλοπούλου αθωώθηκαν. Ο αστυνομικός Μελίστας, δολοφόνος του Καλτεζά, παρασημοφορήθηκε από τον Χρυσοχοΐδη (φοβερή αυτή η «ανανέωση» του αστικού πολιτικού σκηνικού!) το 2002 με μετάλλιο ευδόκιμης αστυνομικής υπηρεσίας. Ο δολοφόνος του Τεμπονέρα Οννεδίτης Καλαμπόκας κάνει καριέρα σε Τράπεζα. Ο Σαραλιώτης αθωώθηκε και θα γυρίσει στην Αστυνομία. Ο Κορκονέας απελευθερώθηκε και δεν θα πάει χαμένος κι αυτός. Το αστικό κράτος καλύπτει τους δολοφόνους τους.
Ο,τι κι αν κάνουν, οι λαϊκές αντιστάσεις θα ξανασυγκροτηθούν. Οι δρόμοι θα ξαναγεμίσουν. Και όλα αυτά τα ενεργούμενα του συστήματος της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης, αλλά και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ στη λαϊκή συνείδηση.
Στους αγώνες που θα ξεσπάσουν θα ζουν τα θύματα της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας! Στους αγώνες που θα ξεσπάσουν θα καταδικαστούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των κρατικών και παρακρατικών εγκλημάτων!

Διάβασέ το »