BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

Ένας μαθητής νεκρός! Το γιατί το ξέρουμε όλοι. Τον φονιά να δείξουμε!

 


Ένας μαθητής νεκρός!

Το γιατί το ξέρουμε όλοι. Τον φονιά να δείξουμε!

Με αγώνες κερδίζεται η ζωή!

Στις Σέρρες, ένας μαθητής Έκτης Δημοτικού έχασε τη ζωή του και δύο ακόμα παιδιά τραυματίστηκαν από την έκρηξη του λέβητα πετρελαίου του σχολείου τους. Η είδηση συγκλονίζει. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα που γεννούν τραγικά γεγονότα σαν αυτό, δεν περιγράφονται εύκολα. Ποτέ δε συνηθίζεται αλλά και ποτέ δεν είναι τυχαίος ο θάνατος ενός παιδιού.

Ο πρωθυπουργός είχε το θράσος να ξεστομίσει τα παρακάτω: «Παρότι η συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της κυβέρνησης θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει»! Η κυβέρνηση σε ρόλο αθώας περιστεράς, πετάει το μπαλάκι στον Δήμαρχο. Στη συνέχεια και οι δύο αναζητούν ευθύνες από τους εκπαιδευτικούς. Γι’ αυτό οι εφημερίδες και τα κανάλια αναρωτιούνται, αν ήταν κατάλληλη η ώρα για τέτοιες εργασίες, τι έκαναν οι εκπαιδευτικοί και άλλα. Όποιος θέλει να αποποιηθεί τις ευθύνες του, βρίσκει εύκολα αυτόν που θα τις φορτώσει. 

Στα υπό διάλυση σχολικά κτήρια, που φέτος πρέπει να κάνουν αποδεδειγμένα οικονομία, όλα μπορούν να συμβούν. Πριν καλά καλά μπουν τα κρύα, πολλοί Δήμοι ζήτησαν να καίνε λιγότερες ώρες τα καλοριφέρ στα σχολεία. Μαθητές και εκπαιδευτικοί κρυώνουν. Η έλλειψη οικονομικών πόρων έχει κάνει τα σχολεία ερείπια, τίποτα δε συντηρείται κι ό,τι χαλάει δε φτιάχνεται. Όλα τα σχολικά κτήρια κρύβουν παγίδες. Πέφτουν τα ταβάνια μέσα στις σχολικές αίθουσες. Αντί να φτιάξουν τα σχολεία και να τα συντηρήσουν, κουνάνε το δάχτυλο στους εκπαιδευτικούς τονίζοντας τις ευθύνες που έχουν για την ασφάλεια των παιδιών και μετατρέπουν την εφημερία σε εφιάλτη.

Είμαστε ακόμα στην αρχή του χειμώνα που μας έταξε η κυβέρνησης πως θα είναι πιο δύσκολος από του 1942, τότε που οι άνθρωποι πέθαιναν στους δρόμους από κρύο και πείνα. Ο σκληρός χειμώνας που έχουμε μπροστά μας καταγράφει τα πρώτα του θύματα. Βιώνουμε τις επιπτώσεις της απάνθρωπης πολιτικής της κυβέρνηση, του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου που δεν υπολογίζουν τη ζωή του λαού, πατούν επί πτωμάτων για ν’ αβγατίσουν τα κέρδη τους και για να επιβάλουν τη θέλησή τους.


Όσο περνούν οι ώρες αποκαλύπτονται λεπτομέρειες που προκάλεσαν την έκρηξη του λέβητα. Μέσα στις λεπτομέρειες ενός τραγικού γεγονότος, στην ανευθυνότητα και την απατεωνιά των ατόμων, στις λαμογιές και τις κομπίνες, στον οχαδερφισμό και την αναλγησία κρύβεται το ταξικό εκμεταλλευτικό σύστημα εξουσίας.

Με αυτό το σάπιο σύστημα πρέπει να αναμετρηθούμε. Όταν υποχωρεί κάτω απ’ τους αγώνες μας, κατακτούμε δικαιώματα και κερδίζουμε τη ζωή.

Κάτω η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης

Παλεύουμε ενάντια στο σύστημα για δικαιώματα, για δουλειά και για ζωή



Διάβασέ το »

Ακυρώνουν τις πράξεις μονιμοποίησης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών!

 


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Ακυρώνουν τις πράξεις μονιμοποίησης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Όχι στην ατομική αξιολόγηση, όχι στην άρση της μονιμότητας

 

Σε ακύρωση των πράξεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή προχώρησαν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, μετά από εντολή του υπουργείου Παιδείας. Η μέχρι σήμερα τυπική διαδικασία για τη μονιμοποίηση των «δόκιμων», όπως χαρακτηρίζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι τα δύο πρώτα χρόνια από την πρόσληψή τους, τελειώνει. Για να μονιμοποιηθούν οι εκπαιδευτικοί που κλείνουν διετία, πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία της ατομικής αξιολόγησης, να αξιολογηθούν δηλαδή από τον διευθυντή, τον συντονιστή και από όλο το πλέγμα της αυτοξιολόγησης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η κυβέρνηση αίρει τη μονιμότητα.

Άμεσα βάλλονται οι νεοδιόριστοι. Τα μεταπτυχιακά και τα σεμινάρια που πλήρωσαν ακριβά για να μαζέψουν προσόντα ώστε να έχουν ελπίδες διορισμού, δεν αρκούν για να κρατήσουν τη δουλειά τους. Πρέπει να υποστούν τους μέντορες και την ατομική αξιολόγηση. Η κυβέρνηση δεν θα τους μονιμοποιήσει όλους. Με τον πιο επίσημο τρόπο δηλώνει πως θα εφαρμοστεί η ατομική αξιολόγηση για όλους τους εκπαιδευτικούς.

Αξιολόγηση σημαίνει μισθολογική καθήλωση, απολύσεις και τρομοκρατία. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αυταπάτες κι εφησυχασμό. Ατομική αξιολόγηση και άρση της μονιμότητας πάνε μαζί. Αν προχωρήσουν όλα αυτά στην εκπαίδευση, που βρίσκεται στο μάτι του αντιλαϊκού κυκλώνα, θα πρέπει να ανησυχούν οι εργαζόμενοι σε όλο το Δημόσιο.

Η ΟΛΜΕ και οι ΔΟΕ μένουν στα διαδικαστικά και αποφεύγουν να μιλήσουν για την ουσία. Άλλωστε, οι κυρίαρχες παρατάξεις, ΔΑΚΕ-ΠΕΚ/ΔΗΣΥ-ΣΥΝΕΚ/ΔΙΚΤΥΟ, συμφωνούν με την αξιολόγηση. Η απεργία αποχή, που μέχρι τώρα έβαλλε φραγμό στην αυτοαξιολόγηση, δεν μπορεί να σταματήσει στην ατομική αξιολόγηση αφού δεν μπορεί να εμποδίσει τον αξιολογητή να αξιολογήσει. Αυτή την πραγματικότητα, η συνδικαλιστική ηγεσία κάνει πως δεν τη βλέπει. Σε αυτή τη φάση, δυσκολεύεται να φορτώσει την αδυναμία της στον κλάδο και να πει πως δεν τραβάει. Η μεγάλη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις τελευταίες κινητοποιήσεις δεν το επιτρέπει. Γι’ αυτό υποβαθμίζει το ζήτημα, περιορίζει τις επιπτώσεις μόνο στους νεοδιόριστους, καλεί σε δικαστικές προσφυγές και καλλιεργεί εκλογικές αυταπάτες.

Οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να περιμένουν λύσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, που τάχα νοιάζεται για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων. Ήταν αυτός, που με το προσοντολόγιο που ψήφισε όταν ήταν κυβέρνηση, πέταξε εκτός σχολείου χιλιάδες εκπαιδευτικούς που εργαζόταν κάθε χρόνο επί πολλά χρόνια, δηλαδή τους απέλυσε. Δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από τις επερωτήσεις του ΚΚΕ στη Βουλή, που δεν αναφέρουν πουθενά τη λέξη αξιολόγηση. Δεν μπορούν να περιμένουν μια άλλη κυβέρνηση να βγει από την κάλπη να σταματήσει τον εφιάλτη.

Όμως οι νόμοι δεν μένουν στα χαρτιά. Καταργούνται με αγώνες. Αγώνας θα πει απεργία, τα σχολεία κλείνουν, οι διαδηλωτές κατεβαίνουν στους δρόμους και απευθύνονται στον λαό. Δεν ζητάνε διάλογο με κυβέρνηση και υπουργούς, διεκδικούν δικαιώματα.

Βασική προϋπόθεση για να ξεδιπλωθεί αγώνας με προοπτική νίκης είναι να γίνουν μαζικές συνελεύσεις που θα πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις. Δεν παρακαλούμε ΟΛΜΕ/ΔΟΕ. Να κάνουμε βήματα οργάνωσης αγώνων που θα είναι στα χέρια των εκπαιδευτικών.

Να αγωνιστούμε:

Ø  για μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων και όλων των αναπληρωτών χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Ø  για ανατροπή της αξιολόγησης

Ø  για να ζήσουμε



Διάβασέ το »

Εκλογική διακήρυξη και Ψηφοδέλτια των ΑΚΕ Α/θμιας & Β/θμιας Σάμου

 


Κόντρα στις πολιτικές της φτώχειας, του πολέμου,

της φασιστικοποίησης και της αξιολόγησης

Με ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΖΙΚΟ ΑΓΩΝΑ χτίζουμε την προοπτική μας, για μια ζωή με δικαιώματα!

  •  Όλοι στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, Σάββατο 10/12, 9:30πμ στην Πορφυριάδα

  •  Όλοι στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ της ΕΛΜΕ Σάμου, Σάββατο 10/12, 10:30πμ στο Αμφιθέατρο ΓΕΛ Σάμου

Στις εκλογές

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

τα ψηφοδέλτια των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Α/θμιας

Αβουζουκλίδου Μαρία- Πηνελόπη

Γιάτσιου Χριστίνα

Κολόζη Μαρία (συνεργαζόμενη)

Λουκάς Άγγελος


ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Β/θμιας

Αρχοντούλης Αντώνης

 

 

Πάλλα Δομνίκη

 

 

Παπαβασιλείου Νίκος

 

 

Σιμιτζής Βασίλης

 

·          Παλεύουμε για να αποκαλύπτεται η επίθεση του συστήματος και οι επιδιώξεις του.

·          Προσπαθούμε να ευνοηθεί και να οργανωθεί κάθε προσπάθεια αντίστασης στις κυβερνητικές πολιτικές.

·          Θέλουμε σωματεία ζωντανά σε αγωνιστική κατεύθυνση ανεξάρτητα από το κράτος, τους μηχανισμούς του αλλά και από λογικές συνδιαχείρισης – συνεννόησης με τον αντίπαλο.


Κάτι κινείται

                Και ενώ όλοι είχαν βαλθεί να μας πείσουν ότι ο λαός δεν τραβάει, ότι δεν μπορεί (ή δεν θέλει;!) να δώσει καμία μάχη με την κυβερνητική πολιτική ήρθε η πραγματικότητα να τους αναιρέσει.

            Με την πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε να βγουν και να φωνάξουν, δεκάδες χιλιάδες απεργοί και διαδηλωτές έκαναν μαζικές πορείες σε όλες τις πόλεις της χώρας, τόσο στις 9 (Απεργία) όσο και στις 17 Νοέμβρη. Και επιβεβαίωσαν αυτό που ίσχυε. Ότι η πραγματική προοπτική των εργαζομένων χτίζεται στους δρόμους με μαζικούς και απεργιακούς αγώνες. Να το κρατήσουμε αυτό!

 

Πού βρισκόμαστε

   H παραπέρα φτωχοποίηση σαν αποτέλεσμα της ακρίβειας εξανεμίζει το εισόδημα των λαϊκών νοικοκυριών. Οι τεράστιες ανατιμήσεις στην ενέργεια αλλά και στα βασικά είδη (διατροφής, πρώτης ανάγκης) δημιουργούν όρους εξαθλίωσης διευρυμένων κομματιών του λαού μας, μπροστά σε έναν χειμώνα που μας τάζουν ότι θα είναι δύσκολος για τον λαό και τους εργαζόμενους.

   Αντίστοιχες είναι οι εικόνες σε όλες τις «αναπτυγμένες» χώρες της Δύσης όπου το σύστημα συστήνει... να φοράνε διπλά πουλόβερ, ζιβάγκο και να κάνουν οικονομία στο ρεύμα! Την ίδια στιγμή που ο ανταγωνισμός των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας έχει φέρει στο προσκήνιο τα πιο εφιαλτικά σενάρια. Το ενδεχόμενο χρήσης πυρηνικών όπλων έχει γίνει κανονικότητα στο δημόσιο διάλογο! Σε αυτά, η άρχουσα τάξη της χώρας απαντάει με φιλοαμερικανισμό. Με παραπέρα εμπλοκή της χώρας και του λαού στον πόλεμο. Ενώ για την ακρίβεια, καλεί τον λαό... να ψωνίζει από τα φθηνά, γιατί αυτό ρίχνει τις τιμές!

Η εκπαίδευση αποτελεί κεντρικό άξονα της επίθεσης του συστήματος. Δεν γνωρίζει από προεκλογικές περιόδους. Η αντιδραστική πολιτική πρέπει να προχωρήσει και να εφαρμοστεί σε όλες τις βαθμίδες!


Στους μαθητές
υπόσχονται ταξικούς φραγμούς (τράπεζα θεμάτων, ΕΒΕ κτλ) για να τους αποθαρρύνουν και να τους κατηγοριοποιήσουν από νωρίς. Στους φοιτητές πανεπιστημιακή αστυνομία, ΜΑΤ και διαγραφές για να μην σηκώνουν κεφάλι και να διεκδικούν. Σε μας τους εκπαιδευτικούς η αξιολόγηση δείχνει το πρόσωπό της. Ότι αποτελεί ένα πολυεργαλείο διάλυσης κάθε εργασιακού δικαιώματος, όπως και δημιουργίας ενός εκπαιδευτικού πειθήνιου και υποταγμένου στις πολιτικές του υπουργείου. Επιπλέον, είναι το κομμάτι των εκπαιδευτικών που βιώνει τη μόνιμη και διαρκή αδικία, οι αναπληρωτές. Και φέτος πάνω από 50.000 εκπαιδευτικοί λάστιχο, που αντιμετωπίζονται σαν εργαζόμενοι β κατηγορίας.

Και αν μιλήσεις και αγωνιστείς; Υπάρχει η καταστολή, η επίθεση στο συνδικαλισμό και στις ελευθερίες, ο νόμος Χατζηδάκη. Που θα σου βγάλει την απεργία, τη διαδήλωση, τον αγώνα παράνομα. Η φασιστικοποίηση δένει πολύ καλά με την επίθεση στα δικαιώματα. Το κύμα συνδικαλιστικών διώξεων των τελευταίων ημερών δείχνει καθαρά την πρόθεση του συστήματος και της κυβέρνησης να επιβάλλουν δια πυρός και σιδήρου την πολιτική τους και να χτυπήσουν τα σωματεία.

Αλήθεια, τι μπορεί να απαντήσει αυτήν την κατάσταση; Μπορεί να απαντήσει μια γενική προσμονή να φύγουν αυτοί (ΝΔ), για να ρθουν οι άλλοι (ΣΥΡΙΖΑ) που θα διαχειριστούν και θα εφαρμόσουν τις ίδιες πολιτικές; Μα αυτό αναπαράγει μια αυταπάτη που ήδη την έχει πληρώσει ακριβά ο λαός μας. Μήπως μπορούν να δώσουν απάντηση οι ΟΛΜΕ/ΔΟΕ που δίνουν κάθε μέρα εξετάσεις υποταγής στο υπουργείο και τις πολιτικές του;


Να κάνουμε το βήμα στα πρωτοβάθμια σωματεία μας

Η απάντηση στην επίθεση δίνεται με τον μόνο τρόπο που οι εργαζόμενοι έχουν μάθει να παλεύουν και να διεκδικούν και να κερδίζουν. Με απεργίες και διαδηλώσεις στους δρόμους! Με κεντρικό αγώνα με στόχο να ηττηθούν οι πολιτικές της κυβέρνησης και έτσι να αναγκαστεί να τις πάρει πίσω.

Τέτοιο αγώνα δεν θέλουν να δώσουν οι ομοσπονδίες και οι κυβερνητικές παρατάξεις (ΔΑΚΕ/ΠΕΚ/ΣΥΝΕΚ), που συμμορφώνονται και συμβάλλουν στο να προχωράει η επίθεση (αξιολόγηση, τηλεψηφοφορίες, τηλ-«εκπαίδευση» κτλ). Εκαναν τα πάντα για να σπάσει η θέληση του κλάδου να κινηθεί ενάντια στην αξιολόγηση όλο αυτό το διάστημα. Εκαναν και κάνουν τα πάντα για να συκοφαντήσουν και να λερώσουν την έννοια του συνδικαλισμού.

Τέτοιος αγώνας δεν είναι στο σκεπτικό της ΑΣΕ-ΠΑΜΕ, που στρίβει δια...των ομοσπονδιών, καταγγέλλοντάς τες ότι δεν οργανώνουν τον αγώνα (που από θέση αρνούνται), ενώ παράλληλα τις καλεί...να τον οργανώσουν! Που καταγγέλλει τις ηλεκτρονικές εκλογές αλλά την ίδια στιγμή σε μια σειρά σωματεία και στην ΑΔΕΔΥ συμμετέχει.

Ταυτόχρονα, η γραμμή των «ενιαίων κειμένων» (μεγάλου τμήματος των Παρεμβάσεων Α΄βάθμιας και της ΑΣΕ-ΠΑΜΕ) είναι χαλί εφαρμογής της αξιολόγησης και ένδειξη θλιβερών αυταπατών ότι θα κοροϊδέψουμε τον αντίπαλο. Ενώ,  η γραμμή της αποθέωσης της Απεργίας-Αποχής σαν κεντρικό και μόνο ζήτημα που θα απαντήσει στην επίθεση (γραμμή τμήματος των Παρεμβάσεων με το οποίο επιδιώκουμε την κοινή δράση) είναι γραμμή υποτίμησης της επίθεσης και της μάχης που πρέπει να δοθεί.


 

Καλούμαστε λοιπόν να ξανακάνουμε το βήμα στα πρωτοβάθμια σωματεία μας.

Με μια λογική όμως όχι ανάθεσης αλλά πραγματικής πάλης.

Ποιας πάλης όμως; Πάλη είναι η μαζική κίνηση με απεργίες και διαδηλώσεις, με συνελεύσεις που θα περιλαμβάνουν συζήτηση, αντιπαράθεση, επιλογή αιχμών, απόφαση, συγκρότηση πλατιών επιτροπών αγώνα, απεργιακών ταμείων και άλλων πολιτικών και οργανωτικών μέτρων πολιτικής και πρακτικής προετοιμασίας της μάχης, απολογισμό των προηγούμενων βημάτων.

Πιστεύουμε πραγματικά ότι μια τέτοια κατεύθυνση μπορεί να μας δώσει διέξοδο και να ξαναβρούμε την δύναμή μας στους δρόμους του αγώνα! Έχουμε δει μια σειρά απεργιακούς αγώνες το τελευταίο διάστημα οι οποίοι κατόρθωσαν να αποσπάσουν νίκες από την εργοδοσία και το κράτος. Πάνω σε αυτά τα «μικρά» και «μεγάλα» βήματα πρέπει να χαράξουμε την πορεία μας.

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών είμαστε μια αριστερή αγωνιστική δύναμη στους εκπαιδευτικούς που παλεύει για να γίνει πραγματικότητα η παραπάνω κατεύθυνση στα σωματεία μας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπροστά μας βρίσκεται το εξής επίδικο:  αν οι -180.000!- εκπαιδευτικοί κάνουν βήματα για την συγκρότηση μιας μεγάλης κεντρικής μάχης για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.

Εμείς θα επιδιώξουμε όλο το επόμενο διάστημα να ξαναστήσουμε στα σωματεία μας «από την αρχή» σε μια  κατεύθυνση να πάψουμε να οδηγούμαστε από ήττα σε ήττα. Αυτό επιβάλλει η σημερινή πραγματικότητα. Αυτή την λογική σας καλούμε να ενισχύσετε στις εκλογές του σωματείου!

 

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ü Πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς,

ü Ανατροπή της αξιολόγησης! Συμμετέχουμε σε κάθε μέτρο μπλοκαρίσματος της αξιολόγησης (απεργία – αποχή, στάσεις εργασίας) – συγκρότηση του αγώνα για την ανατροπή της.

ü Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών,

ü Ανατροπή της ΕΒΕ, της Τράπεζας Θεμάτων, της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας,

ü Κατάργηση του αντεργατικού, αντισυνδικαλιστικού Ν.4808 (Χατζηδάκη)

ü Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι των λαών! Φιλία αλληλεγγύη με όλους τους λαούς- Καμιά εμπλοκή της χώρας- Έξω το ΝΑΤΟ και οι βάσεις!

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ-ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ-ΨΗΦΙΣΤΕ



Διάβασέ το »