BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΑΚΕ: Το δίκιο μας κερδίζεται στους δρόμους! ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στις Γενικές μας Συνελεύσεις!

 


Συγκλονιστικές διαδηλώσεις ενάντια σε μια πολιτική που σκοτώνει ανθρώπους και δικαιώματα

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ την ΠΕΜΠΤΗ 9/3, 6μμ

  • της ΕΛΜΕ ΓΕΛ Καρλοβάσου
  • των Δασκάλων & Νηπιαγωγών 1ο Δημ. Βαθέος

Από άκρη σε άκρη της χώρας, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πλημμύρισαν τους δρόμους για να καταγγείλουν τους αυτουργούς του εγκλήματος στα Τέμπη. Ξεχείλισαν το πείσμα, τα οργισμένα συνθήματα, η ανάδειξη των ευθυνών της πολιτικής που αδιαφορεί για την ανθρώπινη ζωή, αλλά και της εγκληματικής φύσης του καπιταλιστικού συστήματος. Η οργή για τους δεκάδες νεκρούς και σακατεμένους στα Τέμπη ήρθε να προστεθεί στην αγανάκτηση που βράζει εδώ και μεγάλο διάστημα (και αδυνατούσε να βρει διέξοδο) στο λαό για την συντριβή των δικαιωμάτων του και την δραματική επιδείνωση των συνθηκών ζωής του.

Τα κέντρα εξουσίας του συστήματος είναι θορυβημένα. Οι απανωτές σπασμωδικές ενέργειές τους αντί να εκτονώνουν, ενισχύουν παραπέρα τις διαδηλώσεις. Η αρχική… σταθμαρχίτιδα και η λογική του ανθρώπινου λάθους θύμωσε το λαό, το όργιο καταστολής τον πείσμωσε, τα προκλητικά κλεισίματα από την Αστυνομία όλων των κεντρικών των σταθμών του μετρό στην Αθήνα τον έκανε να κατεβεί πιο μαζικά σε μια πορεία που, λόγω όγκου, δεν μπορούσε να… πορευτεί. Καθόλου διαφορετική η εικόνα σε όλη την υπόλοιπη χώρα.

Και μέσα σε όλα ένας αξιοθρήνητος Γεραπετρίτης που βεβαίωνε, με τον θλιβερό του τρόπο, το στρίμωγμα της κυβέρνησης και του συστήματος. Ένα στρίμωγμα που μόνο η συγκλονιστική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα φέρνει.  

Αντίστοιχα στριμωγμένα είναι και όλα εκείνα τα κέντρα (αστικά και ρεφορμιστικά κόμματα) που επιδιώκουν να λοβοτομηθεί η λαϊκή οργή, να εξαφανιστεί από τους δρόμους και να εκτονωθεί σε εκλογικές αυταπάτες.

Ο λαός που κατεβαίνει στο δρόμο δύσκολα μαζεύεται! Ας βοηθήσουμε όλοι ακριβώς σε αυτό: Οι εργαζόμενοι και εργαζόμενες, οι άνεργοι και άνεργες, οι νέοι και νέες ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

·      Να κάνουμε συνελεύσεις και να παλέψουμε για τα δικαιώματα στη ζωή μαςΝα αποφασιστεί νέα απεργία  -νέες διαδηλώσεις! Για δωρεάν περίθαλψη για όλους, για ασφαλείς και φτηνές συγκοινωνίες, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για αυξήσεις, για δωρεάν παιδεία, για στέγαση, για ελευθερίες.

·      Ο αγώνας δεν θα σταματήσει –δεν θα εκτονωθεί –θα δυναμώσει!

·      Για να χουμε ζωή σε αυτήν την κοινωνία χρειάζεται αγώνας – οργάνωση – απεργία!

Το δίκιο μας κερδίζεται στους δρόμους!



Διάβασέ το »