BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

Έχουν ξεφύγει εντελώς!




Άμεση συνάντηση του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου Ελλάδας με τον Υπουργό ΠΑΙΘΑ μετά από ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, στην οποία εκφράζει την αλληλεγγύη της στον παλαιστινιακό λαό! Ακολούθησε άθλια ανάρτηση του υπουργού

Όπως λέει σε ανάρτησή του, ο ΥΠΑΙΘΑ Πιερρακάκης συναντήθηκε με μέλη του Προεδρείου του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου Ελλάδας «με αφορμή ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, σχετικά με τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή»! Μάλιστα! Στην μπανανία που λέγεται Ελλάδα, μπορεί ανοιχτά και φόρα παρτίδα να υπαγορεύουν οι πρεσβείες των δολοφόνων και τα Συμβούλια του κράτους τρομοκράτη, τι ανακοίνωση επιτρέπεται και τι όχι να βγάλει μια Ομοσπονδία εργαζομένων!

Στην ανάρτησή του ο ΥΠΑΙΘΑ, αντιστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα δεν ντρέπεται να υποστηρίζει ότι "ρόλος του σχολείου είναι να καλλιεργεί τις αξίες του ανθρωπισμού, της δημοκρατίας, του διαλόγου και του σεβασμού στην διαφορετικότητα" και ότι "ο αντισημιτισμός είναι απέναντι στις αξίες που υπηρετούμε"! Απειλεί, τέλος, ότι "το ΥΠΑΙΘΑ βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου για την αντιμετώπισή του"! Αλήθεια τώρα;; Οι αξίες του ανθρωπισμού είναι φανερές στους 10.000 σήμερα νεκρούς Παλαιστινίους, που στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες και παιδιά από τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών σε σπίτια αμάχων, νοσοκομεία, προσφυγικούς καταυλισμούς, σχολεία.

Πόσους χιλιάδες νεκρούς θα χρειαστεί το Υπουργείο, για να δείξει τον ανθρωπισμό του; Και αλήθεια πόσο διαφέρουν οι εξοντώσεις των Ναζί από τις σημερινές εξοντώσεις των Παλαιστινίων, αλλά και τόσων χρόνων εκτοπισμοί και καταπίεση, φυλακίσεις και μαζικές δολοφονίες, δηλώσεις των υπουργών του Ισραήλ για ρίψη πυρηνικής βόμβας να τους εξαφανίσει, ως λύση του προβλήματος;
Ακόμα κι ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε ονόμασε τη Γάζα «νεκροταφείο παιδιών». Ωραία, λοιπόν η διαφορετικότητα, αρκεί να μην είσαι παιδί στην Παλαιστίνη. Φανταζόμαστε άλλωστε ότι στα πλαίσια του... εθνικού σχεδίου έχουν παραδοθεί τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και οι βάσεις της χώρας στην εξυπηρέτηση του στόχου εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού.

Φαίνεται πώς η κυβέρνηση και το Υπουργείο έχει ενοχληθεί που τα σχέδια της κοντράρουν στις ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΕΣ και κλιμακούμενες διαδηλώσεις του λαού μας (και όχι μόνο) ενάντια στη σφαγή στην Παλαιστίνη και την τοποθέτηση υπέρ του δίκιου του λαού της. Και στον αγώνα της να μας συνετίσει, βρίσκει και πρόθυμους κονδηλοφόρους να μιλήσουν για αντισημιτισμό και να μας χαρακτηρίσουν ελεεινούς που κακώς πληρωνόμαστε από τους φόρους του Ελληνικού λαού! Το μεγαλείο της υποτέλειας και στη δημοσιογραφία!

·      ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

·      Η φασιστικοποίηση και η τρομοκράτηση δεν θα περάσουν!

·      ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

·      Καμία εμπλοκή της χώρας. Καμία διευκόλυνση στον ιμπεριαλισμό και στο κράτος - τρομοκράτη

Νίκη στην Παλαιστινιακή αντίσταση! Λευτεριά στην Παλαιστίνη



Διάβασέ το »