BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΑΚΕ: Όλοι στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ του ΣΕΠΕ Σάμου , Σάββατο 19/2 στις 9πμ στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Σάμου

 


Οι αγώνες δεν είναι «νόμιμοι» ή «παράνομοι» - Είναι δίκαιοι και αναγκαίοι

Όλοι στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ του ΣΕΠΕ Σάμου , Σάββατο 19/2 στις 9πμ στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Σάμου

Την ώρα που η αντιδραστική κυβερνητική επίθεση δυναμώνει, και ο νόμος Χατζηδάκη επιστρατεύεται για να καταστείλει τους δίκαιους εργατικούς αγώνες στην Καβάλα Oil, στην  Cosco, στη Λάρκο…

Την ώρα που τα κύματα ακρίβειας πνίγουν το λαό και η πανδημία τον θερίζει αφού η πολιτική του συστήματος και της κυβέρνησης του επιβάλλει κλεισίματα νοσοκομείων, χιλιάδες απολύσεις νοσηλευτικού προσωπικού και τον αφήνει χωρίς κανένα μέτρο προστασίας σε σχολεία, χώρους δουλειάς, μέσα μαζικής μεταφοράς…

 Την ώρα που πολιτική του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης σέρνει τη χώρα και το λαό στους μεγαλύτερους πολεμικούς κινδύνους για να «γιορτάσουμε» τα 70 χρόνια από την ένταξη στη φονικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ  «χύνοντας το αίμα μας για τους Αμερικάνους» …

Την ώρα που η αντιδραστική ταξική επίθεση του ΥΠΑΙΘ συνεχίζεται με γενίκευση των τρίμηνων συμβάσεων, με εξετάσεις PISA  και voucher των 200 ευρώ για να «νομιμοποιηθεί» το φιάσκο της τηλε-«εκπαίδευσης» και με διαρκείς πιέσεις για να προχωρήσει η διαβόητη αξιολόγηση και η ατομική αξιολόγηση μέσα στη χρονιά….

Είναι η ώρα που πρέπει να ενωθούμε μαζικά στο σωματείο μας στην κατεύθυνση του αγώνα!

Είναι η ώρα που πρέπει να σταθούμε απέναντι στις καθεστωτικές δυνάμεις, τους «ιδιοκτήτες» του σωματείου (Ενωτική) που υπηρέτησαν με κάθε τρόπο την επίθεση στα δικαιώματα μας και το ξεπούλημα του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση,  και θέλουν να στήσουν μια εκλογοαπολογιστική Συνέλευση –παρωδία!

Είναι η ώρα που πρέπει να βάλουμε στην άκρη τους συνοδοιπόρους των καθεστωτικών, την Ανεξάρτητη Επικοινωνία και την ΑΣΕ-ΠΑΜΕ, που έχουν αναδειχθεί σε μάστορες της διγλωσσίας. Αυτούς που στη ΔΟΕ και στα  σωματεία  ψηφίζουν τα κείμενα της υποταγής, αλλά είναι «ενάντια» στην αξιολόγηση! Αυτούς που «θέλουν αγώνα» αλλά μόνο αν συμφωνήσουν οι παρατάξεις και οι νόμοι του συστήματος στον αγώνα αυτό! Αυτούς που είναι «ταξικοί» και «υπηρετούν το κίνημα» αλλά ψήφισαν μαζί με τους καθεστωτικούς και δεν κούνησαν ούτε το δαχτυλάκι τους για να γίνει μια ΓΣ! Αυτούς που είναι «ριζοσπάστες» αλλά που το  μόνο τους όνειρο είναι οι θεσούλες στα κακόφημα ΠΥΣΠΕ

Είναι η ώρα που στην εκλογοαπαλογιστική ΓΣ και στην κάλπη πρέπει να υποστηρίξουμε την αναγκαία για τα δικαιώματα μας κατεύθυνση πάλης και αγώνα:

Ø  Ανατροπή της αξιολόγησης,  της Τράπεζας θεμάτων και της ΕΒΕ και κατάργηση όλου του πλαισίου της τηλε-«εκπαίδευσης». Με αποφάσεις σωματείων για απεργία-αποχή , με συντονισμό ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ που θα αποφασίζει βήματα πάλης: απεργίες , διαδηλώσεις στην κατεύθυνση του κεντρικού αγώνα.

Ø  Ανατροπή των αντιδραστικών νόμων στην Εκπαίδευση με κοινό αγώνα εκπαιδευτικών-μαθητών –γονιών

Ø  Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα, στην απαγόρευση της απεργίας, στη μετατροπή των σωματείων σε παραρτήματα κράτους και εργοδοσίας που φέρνει ο νόμος 4808/21 (νόμος Χατζηδάκη) Καμιά συμμόρφωση στις απαιτήσεις του, παλεύουμε για την ανατροπή του!

Ø  Όχι στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό! ‘Έξω το ΝΑΤΟ-Έξω οι βάσεις! Αλληλεγγύη-κοινός αγώνας με λαούς και πρόσφυγες ενάντια στους φονιάδες των λαών!

Αρνούμαστε την υποταγή, τη διγλωσσία και το συμβιβασμό!

Στηρίζουμε Ψηφίζουμε



Διάβασέ το »