BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΕΛΜΕ: Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 13/5 στη 1μμ, στην Πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ


Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο
την Τετάρτη 13/5 στη 1μμ,
στην Πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ
Η κυβέρνηση μετά το αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο που έφερε εν μέσω πανδημίας και καραντίνας και το οποίο περιέχει αντιλαϊκές ρυθμίσεις από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο, προχώρησε στη ψήφιση μιας απαράδεκτης τροπολογίας που θεσμοθετεί την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την ταυτόχρονη διδασκαλία σε μαθητές που είναι στην τάξη και σε αυτούς που απουσιάζουν, μέσω ζωντανής μετάδοσης ήχου/εικόνας.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Σάμου αποφάσισε την προκήρυξη 3ώρης στάσης εργασίας για την Τετάρτη 13 Μαΐου, 11πμ με 2μμ, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και την τροπολογία που καθιερώνει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος.
Καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 13/5 στη 1μμ στην Πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ, μαζί με τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. Διεκδικούμε:
·            Να καταργηθεί η αντιδραστική τροπολογία
·            Να αποσυρθεί – να μην περάσει ποτέ το πολυνομοσχέδιο
·            Όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων
·            Μαζικούς μόνιμους διορισμούς – Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών – Καμία απόλυση συναδέλφου
Για τη συγκρότηση του αγώνα που απαιτείται καλούνται οι συνάδελφοι να οργανωθούν ανά σχολείο συζητώντας μεταξύ τους, δημιουργώντας επιτροπές αγώνα, αναρτώντας πανό και με κάθε άλλη δράση που κρίνουν κατάλληλη. Προχωρούμε σε νέα Γενική Συνέλευση την Τρίτη 19 Μαΐου, στις 5μμ στο προαύλιο του Γυμνασίου Καρλοβάσου.

Διάβασέ το »