BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΟΛΟΙ στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Σάμου


Μπροστά στο νέο γύρο επίθεσης και επικίνδυνων εξελίξεων
Να χαράξουμε τους δρόμους του αγώνα
ΟΛΟΙ στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Σάμου
Τετάρτη 30/10 5.30μμ Γυμνάσιο Καρλοβάσου
Η επέμβαση στη Συρία του τούρκικου στρατού και το νέο ματοκύλισμα των λαών της περιοχής, με πρώτο και κύριο τον κούρδικο, έρχεται να επιβεβαιώσει την επικινδυνότητα των ανταγωνισμών των ιμπεριαλιστών στην Α. Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή, στη σημερινή φάση που βρίσκεται η προσπάθεια των βασικών ιμπεριαλιστών να ξαναμοιράσουν τις αγορές παγκόσμια. Παράλληλα, βλέπουμε σήμερα και τις μωροφιλοδοξίες που αναπτύσσονται από τις εξαρτημένες αντιδραστικές αστικές τάξεις της περιοχής, για διεύρυνση της κυριαρχίας τους και για αναζήτηση ενός πιο επωφελούς, γι’ αυτές, ρόλου με την επαναχάραξη συνόρων σε στεριά και θάλασσα.
Με τη νέα συμφωνία –μαμούθ παραμονής και επέκτασης των αμερικάνικων βάσεων σε όλη τη χώρα, ο τόπος μας μπαίνει στην πρώτη γραμμή των αντιδραστικών επιδιώξεων στην περιοχή και οι κίνδυνοι για το λαό μας αυξάνονται δραματικά.
Το σύστημα κάνει «καλά» τη δουλειά του. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, αλλά η καθεμία πιάνει το νήμα από το σημείο που το άφησε η προηγούμενη, για να επιταχυνθεί παραπέρα και να κλιμακωθεί ποιοτικά η επίθεση στα κατακτημένα δικαιώματα στη ζωή, στη δουλειά, στις σπουδές, στις ελευθερίες, στον πολιτισμό.

Διάβασέ το »