BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΑΚΕ: ΑΜΕΣΑ νέες Γενικές Συνελεύσεις- Διαδηλώσεις-ΞΑΝΑ Απεργία!

 


Το πρώτο βήμα έγινε! Να επιβάλλουμε ΜΑΖΙΚΑ τα ΕΠΟΜΕΝΑ!

ΑΜΕΣΑ νέες Γενικές Συνελεύσεις- Διαδηλώσεις-ΞΑΝΑ Απεργία!

             Η μεγάλη απεργία και οι διαδηλώσεις της 15 Φλεβάρη έδειξαν ξανά ότι ο κλάδος ΜΠΟΡΕΙ!

ü  Μπορεί να συγκροτηθεί σε σώμα και φωνή και με μαζικούς όρους στο δρόμο να φωνάξει και να υπερασπιστεί το δίκιο του!

ü  Μπορεί να ξεπεράσει την τρομοκρατία του συστήματος, την προσπάθεια πολύδιασπασης που προσπαθεί να επιβληθεί με τη σαλαμωτή εφαρμογή της επίθεσης, και να κάνει την υπόθεση της αντίστασης υπόθεση ΟΛΟΥ του κλάδου!

ü  Μπορεί να νιώθει αισιοδοξία και περηφάνια αφού έχει τις δυνάμεις να δημιουργεί πολιτικά γεγονότα που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς.

Αυτά αποτέλεσαν το πρώτο -αναγκαίο- βήμα που έπρεπε να κάνει ο κλάδος. Που επιβεβαίωσαν την (αυτονόητη) αλήθεια, ότι οι εργαζόμενοι δείχνουν την δύναμή τους στους δρόμους μ’ απεργία.

Να μην αφήσουμε αυτό το πρώτο βήμα να μείνει μετέωρο. Η μάχη μόλις άρχισε! Κυβέρνηση και υπουργείο δηλώνουν ότι η αξιολόγηση θα προχωρήσει κανονικά, ενώ οι αξιολογητές κανονίζουν να σουλατσάρουν στα πρώτα σχολεία αυτήν την εβδομάδα! Την ίδια στιγμή οι συνδικαλιστικές ηγεσίες το «παίζουν καθυστέρηση» με την ΟΛΜΕ να αποφασίζει νέα ΓΣ προέδρων στις 11 Μάρτη!

Είναι φανερό! Πρέπει ο κλάδος να αξιοποιήσει τις διαθέσεις που εκφράστηκαν στην απεργία για να επιβάλει άμεσα τη συνέχιση του αγώνα και για στήσει μια κεντρική μάχη ενάντια στην πολιτική του συστήματος.

Τα παραπάνω σημαίνουν:

·       ΑΜΕΣΑ νέες ΜΑΖΙΚΕΣ Γενικές Συνελεύσεις στα σωματεία. Καλούμε όλες και όλους στις γενικές συνελεύσεις για να επιβάλουμε τη συνέχεια του αγώνα. Καλούμε το άμεσα εκβιαζόμενο κομμάτι (νεοδιόριστους-αναπληρωτές) με τη μαζική τους παρουσία να επιβάλουν να δοθεί η μάχη με τον μόνο τρόπο που μπορεί να κερδηθεί, να δοθεί από ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ με διαδηλώσεις και ΑΠΕΡΓΙΑ!

·       ΑΜΕΣΑ (αρχές Μάρτη) νέα ΑΠΕΡΓΙΑ και νέες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα! Γιατί στους δρόμους αναμετριόμαστε και φωνάζουμε το δίκιο μας κόντρα στην κυβερνητική πολιτική. Γιατί εκεί μπορούμε να βρεθούμε με τα υπόλοιπα αγωνιζόμενα κομμάτια και να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας!

·       Για να υλοποιήσουμε και να  ενισχύσουμε τα παραπάνω στήνουμε από τις Γενικές Συνελεύσεις Επιτροπές Αγώνα, με μαζική συμμετοχή συναδέλφων, και απεργιακά ταμεία για απεύθυνση οικονομικής και πολιτικής στήριξης από την κοινωνία στον αγώνα μας!

·       Συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΙ στην Απεργία-Αποχή  αλλά και στις Στάσεις Εργασίας μπροστά στις επικείμενες επισκέψεις των συμβούλων-αξιολογητών στα σχολεία. Στήνουμε συγκεντρώσεις έξω από αυτά, φωνάζουμε ενάντια στην αξιολόγηση!

Κάτω οι νόμοι της αξιολόγησης!

Πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς!

Συνελεύσεις-Διαδηλώσεις-Απεργία. Το δίκιο μας κερδίζεται στους δρόμους!



Διάβασέ το »