BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!


Η συναδέλφισσα είναι αθώα! Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες!
Ø Κοινός αγώνας λαού-μεταναστών-προσφύγων για τα κοινά μας δικαιώματα!
Ø Αλληλεγγύη λαών-προσφύγων-μεταναστών ενάντια στον πόλεμο!
Ένα έγκλημα σε πλήρη εξέλιξη. Κάθε μέρα πιο βαρύ και πιο άγριο. Βρέφη νεκρά σε χαρτόκουτα, παιδιά πνιγμένα στις ακτές των νησιών. Απανθρακωμένη μια γυναίκα και ένα παιδί στη Μόρια. Στις «δομές φιλοξενίας» (!!!) στη Σάμο και όπου αλλού, ζουν στις λάσπες χιλιάδες άνθρωποι και παιδιά που τα δαγκώνουν αρουραίοι.  Τους ζώνουν φωτιές, δακρυγόνα, και εχθρικοί μηχανισμοί καθιστώντας ανασφαλή ακόμα και τη ζωή τους μέσα στο στρατόπεδο- κολαστήριο. Όμως όσες κραυγές –των επίσημων και ανεπίσημων δυνάμεων του συστήματος – και αν ακουστούν περί «αλλόθρησκων εισβολέων» το πραγματικό ζήτημα δεν κρύβεται: Χιλιάδες ξεριζωμένοι, χωρίς κανένα δικαίωμα στη ζωή. Χιλιάδες ξεριζωμένοι χωρίς καμιά ελπίδα, καμιά προοπτική.
Η νέα κυβέρνηση –που θα «έλυνε» το ζήτημα- αποφάσισε: Κι άλλα στρατόπεδα προσφύγων. Κλειστά, δηλαδή φυλακές. Κι άλλα ΜΑΤ στα στρατόπεδα. Για να πνίγονται άμεσα οι διαμαρτυρίες που κάθε τόσο γίνονται. Για να μην φτάνει ούτε κιχ από τα βογγητά τους στο λαό. Κι άλλη περικοπή στο δικαίωμα Ασύλου, που ήδη αποδίδονταν στο λιγότερο από το 1% των αιτήσεων. Δηλαδή κανένας ξεριζωμένος δεν έχει δικαίωμα στη ζωή! Αλλά επιπλέον η κυβέρνηση –και μαζί της όλος ο συρφετός των αστικών δυνάμεων- αποφάσισε: Κι άλλες βάσεις για τις πολεμικές εξορμήσεις των ΗΠΑ, και για πάντα! Για να μεγαλώσουν κι άλλο τα καραβάνια των βομβαρδισμένων , των ξεριζωμένων! 
Αυτό το έγκλημα προδιαγράφει  η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας του 2016. Οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές αφού πήραν από τα πρώτα κύματα των ξεριζωμένων έτοιμη και τσάμπα όση εργατική δύναμη χρειάζονταν διέταξαν: Να πνίγονται στο Αιγαίο και σε όλη τη Μεσόγειο. Να φυλακίζονται, να μην έχουν δικαιώματα. Αυτό το δίχτυ πνιγμού των δικαιωμάτων των ξεριζωμένων στήνει και υφαίνει η FRONTEX και η στρατιά των ΜΚΟ, που ήρθαν αρωγοί του ελληνικού κράτους στην αποστολή που του ανατέθηκε. Αυτό το έγκλημα υπηρέτησε -εκτέλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με περίσσευμα υποκρισίας καθώς προσπαθούσε να εμφανίσει πως τα 15 παιδιά (από τα 1500 που βρίσκονται στο στρατόπεδο στη Σάμο)  που «πάνε σχολείο» και ενώ ζουν και αυτά μέσα στο κολαστήριο, είναι απόδειξη της «αντιρατσιστικής» πολιτικής της!  Αυτό το έγκλημα συνεχίζει και εντείνει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Διάβασέ το »