BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

Mε βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε την πολυαγαπημένη μας, συντρόφισσα, συναγωνίστρια, συναδέλφισσα και φίλη Αφροδίτη Κοτσυφάκη!

 


Mε βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε την πολυαγαπημένη μας, συντρόφισσα, συναγωνίστρια, συναδέλφισσα και φίλη Αφροδίτη Κοτσυφάκη

Οι  Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε την πολυαγαπημένη μας, συντρόφισσα, συναγωνίστρια, συνάδελφο και φίλη, την Αφροδίτη Κοτσυφάκη, που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας, αφού πάλεψε γενναία από τα χρόνια της νιότης της ακόμα με τον καρκίνο. 

Η Αφροδίτη Κοτσυφάκη υπήρξε στην πρώτη γραμμή του αγώνα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές του εκπαιδευτικού κινήματος, από το 1990 έως σήμερα. Υπερασπίστηκε με πάθος τα δικαιώματα των εργαζόμενων εκπαιδευτικών και των μαθητών. Άφησε το πολιτικό της στίγμα, το εξαίρετο  ήθος και το ζεστό της χαμόγελο απ όλα τα σχολεία που πέρασε , από τα σχολεία στην Κάρπαθο, όπου πρωτοδιορίστηκε έως και το 3ο γυμνάσιο Σταυρούπολης που υπηρέτησε τελευταία.  

Η Αφροδίτη ήταν γνωστή όχι μόνο για την πλούσια συνδικαλιστική της δράση (είχε διατελέσει και μέλος του ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης), αλλά και για την ακάματη προσπάθεια της για τη συγκρότηση και την οργάνωση του κινήματος με καθαρότητα σκέψης και πίστη σε πανανθρώπινες αξίες και στις δυνάμεις του κόσμου. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το μεγαλείο ορισμένων ανθρώπων. Η Αφροδίτη ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύντροφό της, Σταύρο, στους γονείς της και τους οικείους της.

16/6/2023



Διάβασέ το »