BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

Ντροπή και απύθμενο θράσος! Ο λαός της Θεσσαλίας μετράει τις πληγές του και το Υπουργείο Παιδείας στέλνει οδηγία για «τηλε – εκπαίδευση»!

 

Ντροπή και απύθμενο θράσος!

Ο λαός της Θεσσαλίας μετράει τις πληγές του και το Υπουργείο Παιδείας στέλνει οδηγία για «τηλε – εκπαίδευση».

Η τρομοκρατία και η κοροϊδία δεν θα περάσουν!

Ούτε ίχνος ντροπής δεν έχει απομείνει στο Υπουργείο Παιδείας, που τολμά να ζητά από τους δοκιμαζόμενους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της Θεσσαλίας να κάνουν «τηλε- εκπαίδευση» εν όψει της νέας αναμενόμενης κακοκαιρίας! Την στιγμή που περιοχές ολόκληρες έχουν «σβηστεί» από τον χάρτη, που οι κάτοικοι θρηνούν ακόμα τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, που μετράνε τις  τις απώλειες τους και προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους πάνω στα συντρίμμια της φονικής πλημμύρας, οι ιθύνοντες του Υπουργείου στέλνουν εγκύκλιο για «τηλε-εκπαίδευση» τις επόμενες τρεις ημέρες.

«Οι έκτακτες περιστάσεις απαιτούν ευέλικτες αποφάσεις» διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση. Ο κυνισμός τους δεν γνωρίζει όρια! Μοναδική τους έγνοια είναι η επικοινωνιακή διαχείριση μιας ακόμα τραγωδίας που προκλήθηκε από την πολιτική τους και η επιστροφή σε μια παρωδία «κανονικότητας». Δεν νοιάζονται για την αγωνία των κατοίκων που παλεύουν να επιβιώσουν. Δεν συμμερίζονται την αγωνία τους για τις καταστροφές που μπορεί να φέρει μια νέα πλημμύρα στις ήδη πληγείσες περιοχές. Αντιθέτως, κάθε καταστροφή, κάθε νέα απειλή για τη ζωή του λαού είναι γι’ αυτούς μια ευκαιρία όχι μόνο να αυξήσουν τα κέρδη τους αλλά και να επιβάλλουν μέτρα καταστολής και «σιγή νεκροταφείου» εκεί που ξέρουν ότι η οργή του λαού σιγοβράζει και τρέμουν το ξέσπασμά της.

Ένα τέτοιο μέτρο καταστολής είναι η «τηλε-κοροϊδία» που έχουν το θράσος να ζητάνε. Ένα εργαλείο χρήσιμο «δια πάσαν νόσον», που χρησιμοποιεί το σύστημα για να τρομοκρατεί το λαό. Γιατί βέβαια η «τηλε-εκπαίδευση» δεν είναι εκπαίδευση και αυτό έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία  στην περίοδο της πανδημίας αλλά και σε κάθε περίσταση που επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί. Το ξέρουν και οι ίδιοι. Το ξέρουν πως είναι το σύστημα τους που νοσεί βαριά και όσο περισσότερο νοσεί, τόσο περισσότερο αποθρασύνονται και αποκαλύπτονται οι πιο ανάλγητες, απάνθρωπες πλευρές του. Είναι πραγματικά αδιάντροποι! Έχουν την αδιαντροπιά να ζητούν από τους εκπαιδευτικούς της Θεσσαλίας να συμμετέχουν στο τσίρκο της «τηλε-εκπαίδευσης» μέσα στις πιο τραγικές για το λαό συνθήκες. Να βάζουν απουσίες στους δοκιμαζόμενους μαθητές τους!  Αλλά δεν θα τους περάσει! Οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές και τους γονείς τους θα αντισταθούν στην εξοργιστική αλλά ίσως και επικίνδυνη απόφαση του Υπουργείου. Το ποτάμι της οργής που τόσο φοβούνται θα ξεσπάσει και η καταστολή του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Ø ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ «ΤΗΛΕ–ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»: ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!

Ø ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ!

Ø Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!



Διάβασέ το »