BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΕΛΜΕ Σάμου: Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 26/5 στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ


Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο
την Τρίτη 26/5 στις 12 το μεσημέρι,
στην Πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ
Παρά τις διαρροές περί υποχωρήσεων της κυβέρνησης σε επιμέρους διατάξεις του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, το συντριπτικά μεγαλύτερό του μέρος αλλά και η ουσία των διατάξεών του παραμένει ίδια. Σε συνδυασμό μάλιστα με την τροπολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και της ζωντανής αναμετάδοσης των μαθημάτων συνιστούν καίριο χτύπημα στο δημόσιο σχολείο και στην εργασία μας.
Ο αγώνας που ξεκίνησε με τις συνελεύσεις και τις κινητοποιήσεις των προηγούμενων βδομάδων δεν πρέπει να μείνει μετέωρος. Όπως φάνηκε και από τη συνάντηση της ΕΛΜΕ με τους γονείς μαθητών, οι διεκδικήσεις μας μπορούν να βρουν συμπαραστάτες. Είναι σημαντικό να μην υποχωρήσουμε, να συνεχίσουμε για να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο και να καταργηθεί η απαράδεκτη τροπολογία.
Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται πανελλαδικά την Τρίτη 26 Μαΐου. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Σάμου αποφάσισε την προκήρυξη 3ώρης στάσης εργασίας για την Τρίτη 26 Μαΐου, 11πμ με 2μμ, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και την τροπολογία που καθιερώνει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο την Τρίτη 26/5 στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ, μαζί με τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. Διεκδικούμε:
·              Να καταργηθεί η αντιδραστική τροπολογία
·              Να αποσυρθεί – να μην περάσει ποτέ το πολυνομοσχέδιο
·              Όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων
·              Μαζικούς μόνιμους διορισμούς – Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών – Καμία απόλυση συναδέλφου

ΕΛΜΕ Σάμου

Διάβασέ το »