BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΕΛΜΕ Σάμου: Κάλεσμα σε εξ αναβολής Γενική Συνέλευση


Κάλεσμα σε εξ αναβολής Γενική Συνέλευση
Η κυβέρνηση προχώρησε στην κατάθεση του πολυνομοσχεδίου με τίτλο «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις» στη βουλή παρά τις αντιδράσεις του εκπαιδευτικού κόσμου. Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει πλήθος διατάξεων που πλήττουν τα δικαιώματα μαθητών και εκπαιδευτικών και είναι απαραίτητο να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την πάλη μας για την υπεράσπιση του δημόσιου δωρεάν σχολείου. Παράλληλα, παραμένει σε ισχύ η τροπολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και της ζωντανής αναμετάδοσης του μαθήματος.
Η Γενική Συνέλευση θα προτείνει πρόγραμμα δράσης για την Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ και θα αποφασίσει για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας το διήμερο της επόμενης εβδομάδας που θα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο στη βουλή. Παράλληλα, πρέπει να συζητηθούν τρόποι για τη συνέχιση της αγωνιστικής δράσης του σωματείου για την ανατροπή του πολυνομοσχεδίου ακόμα και αν αυτό ψηφιστεί.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Σάμου καλεί όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους σε εξ αναβολής Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 6μμ, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Καρλοβάσου.



Διάβασέ το »