BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΟΛΟΙ στην απεργία στις 17 Γενάρη


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
ΟΛΟΙ στην απεργία στις  17 Γενάρη και
στην απεργιακή  συγκέντρωση ΕΛΜΕ και Συλλ. Δ/Ν, 11.30 πμ, πλατεία Πυθαγόρα Σάμου.
ΟΛΟΙ παρόντες στις Γενικές Συνελεύσεις για ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ συνέχισης του αγώνα.

Χαιρετίζουμε τις σημαντικές κινητοποιήσεις που έγιναν την Παρασκευή 11 και τη Δευτέρα 14 Γενάρη και που έβγαλαν τον κλάδο των εκπαιδευτικών από το κινηματικό "ψυγείο" ύστερα από πέντε χρόνια - παρά την καθαρή υπονόμευση από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες ΔΟΕ-ΟΛΜΕ.  Οι κινητοποιήσεις έδειξαν ότι η οργή που έχει συσσωρεύσει το πολύχρονο "δούλεμα" των υποσχέσεων διορισμών, μπορεί να μετατραπεί σε μαζικό νικηφόρο αγώνα.
Καταγγέλλουμε την κρατική βία και καταστολή που είχε στόχο τη διαδήλωση των εκπαιδευτικών, την πλατιά τρομοκράτηση των διαδηλωτών και τους τραυματισμούς του βουλευτή Γ. Δελή, και των συναδέλφων Β. Ρέππα και Θ. Δριμάλα.
Θεωρούμε τις κινητοποιήσεις αυτές όχι το τέλος, αλλά την αρχή της συγκρότησης του αγώνα που πρέπει άμεσα να δυναμώσει, να ξεκαθαρίσει, να συγκροτηθεί ακόμα και αν το νομοσχέδιο ψηφιστεί.
           Οι αγώνες πρέπει να συνεχιστούν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ, χωρίς να υποστείλουμε τις σημαίες στο φόντο του προεκλογικού κλίματος.
Ø  Για μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών-Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών.
Ø  Ενάντια στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων στην εκπαίδευση στην κάθε μορφής αξιολόγηση και προσοντολόγιο  πριν και μετά τον διορισμό!
Ø Να συγκροτήσουμε επιτροπές αγώνα σε κάθε σύλλογο
Ø  Γενικές Συνελεύσεις για νέα 48ωρη πανεκπαιδευτική απεργία την επόμενη  εβδομάδα!