BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ!

 


ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

18/9 ΟΛΟΙ  ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια δεκαετία πέρασε από τότε που οι φασίστες της Χρυσής Αυγής μαχαίρωσαν τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα στους δρόμους του Κερατσινίου. Δέκα χρόνια μετά και ο αγώνας κατά του φασισμού και της φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής που επιβάλλει το σύστημα παραμένει βασικό καθήκον και ανάγκη κάθε δύναμης και συλλογικότητας που αναφέρεται στην αριστερά και τα κινήματα , κάθε προοδευτικού ανθρώπου.

Είναι αγώνας ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά τον φασισμό, που τον παράγει και τον προωθεί ορθώνοντας φράχτες στα σύνορα , χτίζοντας δομές- φυλακές για τους κατατρεγμένους , πνίγοντας πρόσφυγες στο Αιγαίο, πυροβολώντας  16χρονους για 20 ευρώ. Την ίδια στιγμή που θεωρεί τη φρίκη του πολέμου κανονικότητα και «σωστή πλευρά της ιστορίας».

Η φασιστικοποίηση είναι κομμάτι της επίσημης κρατικής πολιτικής. Που καταστέλλει και διώκει αγωνιστές και φωνές που θέλουν να αντισταθούν στη βαρβαρότητα. Που χτυπάει και ποινικοποιεί το δικαίωμα στην απεργία. Τελικός αποδέκτης είναι ο λαός, η νέοι, που πρέπει να αποδεχτούν σαν αντικειμενική την πραγματικότητα που διαμορφώνεται

Είναι το ίδιο το σύστημα που μέσα από τα ΜΜΕ διαλύει συνειδήσεις , που προσπαθεί να πείσει ότι για κάθε κακό ευθύνονται οι ξένοι και ταυτόχρονα χαϊδεύει και προωθεί κάθε φασιστική και σκοταδιστική άποψη για να θολώσει τα νερά , να αποτρέψει την επαφή του λαού και της νεολαίας με τις κόκκινες ιδέες της επανάστασης και της ανατροπής.

Δέκα χρόνια μετά είναι πια ξεκάθαρο ότι τον φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί και όχι οι αίθουσες των δικαστηρίων. Να δώσουμε τη μάχη ενάντια στη φασιστικοποίηση , τον πόλεμο και τη φτώχεια. Να δώσουμε τη μάχη για ζωή με δικαιώματα.

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΚΑΤΩ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/9 ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ