BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ



ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ
ΤΗ ΦΤΩΧΟΜΕΣΑΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ
6μμ περίπτερο Ζαχαράκη ΣΤΟ ΒΑΘΥ
Ο ξεσηκωμός των αγροτών απ’ άκρη σ’ άκρη στη χώρα τρέφεται από την δίκαιη οργή που προκαλεί η ωμή προσπάθεια ξεκληρίσματός τους με βάση τα προσχέδια ασφαλιστικού – φορολογικού. Η κυβέρνηση με την ανοικτή στήριξη όλου του αστικού πολιτικού προσωπικού ζητάνε την εξόντωση – θυσία εκατοντάδων χιλιάδων φτωχομεσαίων αγροτών για να «σώσουν» για άλλη μια φορά τη χώρα, με βάση τη συνταγή του τρίτου μνημονίου Ε.Ε. και ΔΝΤ. Προσπαθούν να περάσουν από τη βουλή τα αντιλαϊκά μέτρα, μέτρα που σαρώνουν τα ασφαλιστικά δικαιώματα όλου του κόσμου της δουλειάς και οδηγούν εκατοντάδες χιλιάδες αγροτών στην ακραία φτώχεια, τη χρεοκοπία, την ανεργία και την εξαθλίωση.
Αν όμως το κεφάλαιο, οι ιμπεριαλιστές και οι πολιτικοί υπηρέτες τους έχουν λόγους να επιμένουν, πολύ περισσότερους λόγους ν’ αντισταθούν αποφασιστικά έχουν οι αγρότες και όλος ο κόσμος της δουλειάς. Ένα μέτωπο αγροτών, εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων είναι αναγκαίο και όπως έδειξε η απεργία στις 4 Φλεβάρη είναι και εφικτό για να μη περάσει η νέα αντιασφαλιστική επιδρομή και το ξεκλήρισμα της αγροτιάς και η πλήρης κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων του κόσμου της δουλειάς, όπως επιδιώκεται με ασφαλιστικό – φορολογικό.

 Όλος ο κόσμος της δουλειάς παίρνει κουράγιο από τον ξεσηκωμό των αγροτών. Μπορούμε και πρέπει να συμπαραταχθούμε αποφασιστικά με τον αγώνα των αγροτών που εδώ και βδομάδες αποτελεί αιχμή της λαϊκής αντίστασης. Η ενίσχυσή του μπορεί για πρώτη φορά μετά από χρόνια να μπλοκάρει την αντιλαϊκή λαίλαπα και να συμβάλει στη διαμόρφωση όρων στην κατεύθυνση ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής. Γιατί, πια πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους μας πως, δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!!! Όσα ελλείμματα κι αν έχουν οι αντιστάσεις μας αυτά μπορούν ν’ αντιμετωπιστούν μέσα από τον αγώνα και μόνο μέσα από αυτόν. Και αυτός ο αγώνας μπορεί να δυναμώσει στους αγρότες και σ’ όλο το λαό αν με λαϊκή συμπαράταξη και κόντρα σε λογικές συνδιαλλαγής απαιτήσουμε να μη περάσουν τα προσχέδια φορολογικού – ασφαλιστικού που πλήττουν βασικά δικαιώματα όλου του λαού και εξοντώνουν την αγροτιά.
Οι αγρότες και όλοι οι εργαζόμενοι, που παράγουμε όλο τον πλούτο της κοινωνίας, δικαιούμαστε την ασφάλιση – σύνταξη και έχουμε ανάγκη  να την υπερασπιστούμε. Ο ξεσηκωμός των αγροτών μπορεί να συναντηθεί αύριο στο ΒΑΘΥ με τον αγώνα των εργαζομένων!!  για:
·       ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ
·       Να αποσυρθούν τα προσχέδια φορολογικού – ασφαλιστικού
·       Ν’ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ  η αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων Ε.Ε. και ΔΝΤ.