BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΕΛΜΕ Σάμου: Την Πέμπτη 26 Νοέμβρη απεργούμε!

 


Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Σάμου στην πανελλαδική 24ωρη απεργία

Την Πέμπτη 26 Νοέμβρη απεργούμε:

ü Δίνουμε τη μάχη ενάντια στο εργασιακό κάτεργο και το στραγγαλισμό των σωματείων που φέρνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας. Να μην περάσει!

ü Καταγγέλλουμε το όργιο κρατικής βίας και τρομοκρατίας, τις συλλήψεις-διώξεις και τα πρόστιμα ενάντια σε διαδηλωτές, το καθεστώς των απαγορεύσεων. Κάτω τα χέρια από τις  ελευθερίες και τους αγώνες λαού και νεολαίας!

ü Απαιτούμε άμεσα μέτρα προστασίας του λαού σε χώρους δουλειάς και ΜΜΜ από την πανδημία. Μαζικά δωρεάν τεστ. Να επαναλειτουργήσουν άμεσα τα νοσοκομεία που έκλεισαν την περίοδο των μνημονίων και να προσληφθούν άμεσα οι χιλιάδες γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό που χρειάζονται σε όλες τις βαθμίδες περίθαλψης.

ü Να μην φορτωθούν οι κάτοικοι του νησιού μας τις συνέπειες του σεισμού! Διεκδικούμε ασφάλεια όλων των κατοίκων, στέγη και στήριξη για τους ξεσπιτωμένους, άμεση και πλήρη αποζημίωση σε όλους, ασφαλή σχολικά κτίρια για όλα τα παιδιά

ü Καταγγέλλουμε την αντιδραστική επιχείρηση της τηλε-«εκπαίδευσης». Όχι άλλα βάρη στις λαϊκές οικογένειες. Ενάντια στην ένταση των ταξικών φραγμών.  Δεν συμπληρώνουμε απουσιολόγια και βιβλία ύλης. Απαιτούμε τη δραστική μείωση της ύλης-κατάργηση της τράπεζας θεμάτων. Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών.

 

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας

Πέμπτη 26 Νοέμβρη 11πμ πλατεία Καρλοβάσου